Køb af killing

Vi elsker vores katte og sælger dem kun til mennesker, som vil sørge ordentlig for dem.

Vi anbefaler også at indhegne en eventuel have eller beskytte kattene med en kattegård/voliere. Vi er overbeviste om, at kattene har brug for frisk luft regelmæssigt.

Er der ikke udendørs faciliteter, kan de fleste Maine Coon katte let lære at gå i snor, hvis de bliver vænnet til dette fra en tidlig alder.

Hvorfor? = Manie Coon katte er meget nysgerrige og har tendens til at undersøge nye ting meget grundigt og fuldstændig fortabe sig i dette. Derfor har de tendens til at glemme at passe på f.eks. biler etc.

Vi har killinger til salg en gang i mellem. Vi sælger både killinger til kælekat og killinger til avl. Der vil kun blive solgt få avlskatte.

Vi sælger kun katte til hjem, som også har andre katte eller evt. hund. Maine Coon kattene er meget sociale væsner og har brug for selskab både af sine mennesker og andre dyr.

Kælekatte vil være neutraliserede, før de rejser fra os.

 

Før killingerne forlader vores hjem, vil de være dyrlægekontrollerede, vaccinerede to gange og have fået ormekur. Ingen killinger forlader os, før de er 12-16 uger gamle.

Killingerne vil have en sundhedsattest og en FIFe stamtavle. Disse stamtavler vil også kunne ses på PawPeds, Maine Coon databasen, hvis man ønsker dette.

Alle killingerne bliver solgt med en kontrakt, og al den hjælp vi kan give i årene fremover.


Layout by Marianne Tidemann - Copyright 2006 - © all rights reserved